top of page

Uslovi prodaje

ZAZA Aromatherapy je brand firme Pharmanais doo

Pun naziv pravnog subjekta: Pharmanais doo za proizvodnju eteričnih ulja

Sedište: 29 Novembar br 1, 18 330 Babušnica

Ogranak Niš: Vase Čarapića 84, 18 000 Niš

Delatnost I šifra delatnosti: 20.53 Proizvodnja eteričnih ulja

47.91 Trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta

Matični broj: 17032674

Poreski broj (PIB): 100232242

Kontakt telefon: 018 594 449

Kontakt e-mail: info@pharmanais.com

Opšti uslovi prodaje

 

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je Pharmanais doo, Babušnica. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, pošalje narudžbinu Prodavcu i plati pouzećem kurirskoj službi.

Putem web shopa www.zaza-aromatherapy.com kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Vlasnik web stranice je Pharmanais doo sa sedištem u ulici 29 Novembar br 1, 18330 Babušnica (Matični broj: 17032674, Poreski broj (PIB): 100232242).

Cene su sa PDV-om.

Valuta je srpski dinar (RSD).

Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

NARUČIVANJE 
Proizvodi se naručuju putem aplikacije na web stranici i opore
zivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

PLAĆANJE 
Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti pouzećem.

Sve cene proizvoda jasno su navedene na web stranici i uključuju poreze. Troškovi poštarine su takođe jasno prikazani. Trošak poštarine može varirati u zavisnosti od ukupnog iznosa porudžbine. 

DOSTAVA
Uslovi dostave:

Naručena roba dostavlja se (u Srbiji) do Vaših ulaznih vrata. 

Proizvodi se šalju kurirskom službom Postexpress, AKS ili Daily Express.

Okvirni rok isporuke je 2-5 radnih dana. Porudžbine koje se plaćaju pouzećem isporučuju se sledeći dan. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Box-evi se isporučuju na poštansku adresu navedenu u registracionom formularu. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresi navedenoj pri kupovini. 

KONTROLA DOSTAVE

Odmah po isporuci pošiljke, kupac je dužan da pažljivo proveri:

- da li je ambalaža oštećena

- da li broj pošiljke na paketu odgovara broju navedenom u dokumentaciji. Kupac mora odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu.U slučaju oštećene pošiljke kupac mora kontaktirati Prodavca i dati pojedinosti. U slučaju lošeg kvaliteta ili oštećenog proizvoda klijent ima pravo na hitan povrat novca po prijemu fotografije koje prikazuje oštećeni proizvod na mail Prodavca.

Troškovi dostave Srbija / 350 RSD pošiljke do 4000 RSD vrednosti / besplatne dostave za porudžbine od  4000 RSD ili više.

REKLAMACIJE 

Svaka kupovina putem naše web stranice (u daljnjem tekstu: Sporazum o kupovini) od strane korisnika koji pristupa web stranici (u daljem tekstu: Klijent) uređuje se ovim opštim uslovima.

Klijent ima pravo na raskid sporazuma o kupovini, prema vlastitom nahođenju i bez razloga u roku od 7 dana. Mogućnost povraćaja robe završava se osmog dana nakon primanja pošiljke. Klijent je u obavezi da o tome na vreme obavesti Korisnicki servis PB. Povraćaj novčanih sredstava biće izvršen korišćenjem iste metode plaćanja kojom se koristio Klijent. Klijent ne snosi nikakve troškove osim troškova slanja proizvoda na adresu Pharmanaisa. Važno je da je roba vraćena na adresu Pharmanaisa u roku od 10 dana nakon primanja pošiljke. Proizvodi moraju biti neoštećeni i nekorišćeni. U slučaju lošeg kvaliteta ili oštećenog proizvoda klijent ima pravo na hitan povraćaj novca ili zamenu proizvoda po prijemu fotografije koja prikazuje oštećeni proizvod na mail korisničkog servisa.

Uslovi i sigurnost plaćanja

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju tipa:


U ime PREDUZEĆA, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

bottom of page