top of page

Spremni da isprobate moć
eteričnih ulja?

Naša ponuda eteričnih ulja i ostalih aromaterapeutskih proizvoda uključuje širok raspon proizvoda visoke kvalitete. Naša kolekcija eteričnih ulja obuhvaća popularne mirise kao što su lavanda, eukaliptus, limun, naranča, ruzmarin, nana i još mnogo toga.

Pored eteričnih ulja, također nudimo i druge aromaterapeutskih proizvode poput masažnih ulja, pilinga, preliva za saune, kupke i mnoge druge proizvode. Naši proizvodi su izrađeni od prirodnih sastojaka i bez štetnih aditiva.

Istražite našu celokupnu ponudu i pronađite proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira tražite li opuštajući miris za aromaterapiju ili poklon za nekoga posebnog, imamo sve što vam treba.

Screenshot 2023-04-14 at 14.01.17.png

ETERIČNA ULJA

Eterična ulja su koncentrovane tečnosti dobijene iz biljaka. Svako eterično ulje ima svoja specifična svojstva i terapeutske benefite.

Rožmarin_MO.jpg

MASAŽNA ULJA

Masažna ulja na osnovu eteričnih ulja pružaju sjajno iskustvo masaže, kombinujući benefite masaže tela sa aromaterapijskim svojstvima eteričnih ulja.

NEGA TELA

Aromaterapeutski proizvodi za negu tela su proizvodi koji sadrže esencijalna ulja dobijena iz biljaka. Njihova upotreba može da doprinese poboljšanju kvaliteta života i da pruži potpunu negu tela na prirodan i holistički način.

Winter story Face scrub.jpg

PRELIVI ZA SAUNE

Eterična ulja se dodaju u vodu koja se koristi za pravljenje pare u sauni, čime se postiže aromaterapijski efekat. Ova kombinacija pare i mirisa omogućava dublje pročišćenje tela i uma, ublažava stres, opušta mišiće i povećava osećaj svežine i revitalizacije.

Izdelki_WEB-07.jpg
Limeta_KU.jpg

KUPKE

Kupke sa prirodnim eteričnim uljima su uzbudljiva i mirisna opcija za relaksaciju i održavanje dobrog zdravlja.

STIŽE USKORO
Izdelki_WEB-19.jpg

OSTALI AROMATERAPEUTSKI PROIZVODI

Aromaterapeutski proizvodi su sve popularniji zbog svojih prirodnih i holističkih pristupa u očuvanju zdravlja i blagostanja.

bottom of page